Udviklingstekniker/ingeniør

Er du interesseret i udviklingen af tekniske produkter, arbejder du struktureret med dokumentation og nyder du at arbejde med produktionstekniske opgaver?

Så er du muligvis den vi mangler på holdet til at sikre markedets bedste løsninger indenfor oliefiltrering. Du vil blive en del af et mindre team, hvor vi arbejder dedikeret med innovative udviklingsprojekter til kunder i hele verden.

Greenoil er en ordreproducerende virksomhed, kendt for sin fleksibilitet, høje specialisering og kvalitetsløsninger primært til skibe. Netop nu er vi på udkig efter en stærk tekniker til vores udviklingsafdeling. Du kan se frem til et varierende arbejde, hvor du vil præge udviklingen, kvaliteten og optimeringen af vores løsninger.

Mere specifikt får du følgende opgaver:

  • Optimering, fejlretning og videreudvikling af eksisterende produkter, både på det mekaniske & el-tekniske
  • Fremstilling og opdatering af manualer, reservedelslister, funktionsbeskrivelser og styklister
  • Standardisering af løsninger
  • Deltage i udvikling og implementering af nye produkter og løsninger
  • At kvalitetssikre, udvikle og konstruere løsningsforslag
  • Opbygning, test og dokumentation af eksisterende og nye løsninger
  • Teknisk rådgivning og support til interne og eksterne kunder

Vi forestiller os at du er produktionsteknolog, maskinmester, maskiningeniør eller lignende. Det vigtigste er dog, at du kan se dig selv i en organisation hvor teknik fylder hverdagen, pionerånden hersker og dine opgaver er med til at sætte retningen.

God teknisk forståelse, en struktureret og selvstændig tilgang til arbejdet, med et falkeblik for detaljer, er nøglen til at få succes i rollen. Din nysgerrige og proaktive tilgang gør, at du ser muligheder for optimering, tager initiativet, og med fokus på standardisering af løsninger, formår at afslutte opgaverne og få dokumentationen med.

Det er en fordel hvis du har god el-forståelse gennem tidligere arbejde med produktudvikling af mekaniske og el-tekniske løsninger, samt erfaring indenfor konstruktionstegninger og 3D modellering i SolidWorks.

Hos GreenOil Standard er der fart over feltet. Vi får løbende nye opgaver og muligheder, der gør at vi hele tiden udvikler os, imens vi holder fuldt fokus på løsninger, som gavner skibsfarten både for besætning, bundlinje og Co2 udledning.

Vi har let til latter, højt til loftet og værdsætter socialt samvær. Vores ambitioner er høje, selvom vi har fødderne solidt plantet i den jyske muld. Vil du med på holdet, så hører vi gerne fra dig.

Samtaler afholdes løbende med tiltrædelse snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, så ring gerne til vores udviklingschef Jan Kjærgaard på tlf. 3020 5384.

WANT TO HEAR MORE ABOUT WHAT WE CAN DO FOR YOUR COMPANY?

Send your contact details and we will get back to you as soon as possible.

“GreenOil is an innovative company, passioned and specialized in oil filtration. Our patented solutions are well proven, and are recognized as efficient, economical and sustainable solutions, which have resulted in satisfied and loyal customers.“

 

Location

Erhvervsparken 10
8400 Ebeltoft
Denmark

 

 

Contact Us

Email: info@greenoil.dk

Phone: +45 87 52 00 84

Fax: +45 87 52 00 85