Produktionsmedarbejder

Har du hænderne skruet godt på, erfaring med montage af tekniske produkter og sætter du en ære i at levere resultater af høj kvalitet til den aftalte tid? Så er du muligvis den kollega vi mangler.

GreenOil er en ordreproducerende virksomhed, kendt for sin store fleksibilitet, høje specialisering og kvalitetsløsninger til maritime sektor. Netop nu er vi på udkig efter en produktionsmedarbejder, som kan samle systemer og klargøre de mange ordrer til forsendelse til kunder i hele verden. Du kan se frem til et arbejde, hvor du er med i hele processen, fra et anlæg bestilles i produktionen, til det står pakket til levering.

Mere specifikt får du følgende opgaver:

  • Montage af mekaniske systemer hhv. rørføring, motorer, pumper etc.
  • Test og kontrol af færdigmonterede anlæg
  • Assistance til lager og forsendelse i spidsbelastninger
  • Fremstilling af filtre til anlæg
  • Sparring med vores udviklingsafdeling

Vi ser gerne at du:

  • Er disciplineret og ansvarsbevidst i tilgangen til dine opgaver
  • Er fleksibel, løsningsorienteret og kan arbejde selvstændigt
  • Har erfaring med montage af tekniske produkter
  • Omhyggelig i udførelsen af dit arbejde

Din faglige ballast kan være som mekaniker, industritekniker, automatiktekniker eller tilsvarende faglig uddannelse. Vigtigst er det, at du har erfaring og en interesse i teknik, så du kan sikre kvaliteten i eget arbejde og er indstillet på at varetage forskelligartede opgaver.

Hvilke kollegaer får du?

Hos GreenOil Standard er der fart over feltet, og vi får løbende nye opgaver og nye muligheder, det gør også at vi hele tiden udvikler os, imens vi holder fuldt fokus på løsninger, som gavner skibsfarten både for besætning, bundlinjen og Co2 udledningen.

Vi har let til latter, højt til loftet og værdsætter socialt samvær. Vores ambitioner er høje, selvom vi har fødderne solidt plantet i den jyske muld. Hos os får du fleksible arbejdstider, al den kaffe du kan drikke og en masse snak om oliefiltrering. Vil du med på holdet, så hører vi gerne fra dig. Samtaler afholdes løbende med tiltrædelse snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, så skriv til vores teamleder, Martin Møller på mmh@greenoil.dk

WANT TO HEAR MORE ABOUT WHAT WE CAN DO FOR YOUR COMPANY?

Send your contact details and we will get back to you as soon as possible.

“GreenOil is an innovative company, passioned and specialized in oil filtration. Our patented solutions are well proven, and are recognized as efficient, economical and sustainable solutions, which have resulted in satisfied and loyal customers.“

 

Location

Erhvervsparken 10
8400 Ebeltoft
Denmark

 

 

Contact Us

Email: info@greenoil.dk

Phone: +45 87 52 00 84

Fax: +45 87 52 00 85